DAFiTS:: Antropologia, Filosofia i Treball Social. URV

Inici Membres Grup Antropologia Social (308 SGR 2014)

Sense_Foto

Begonya Enguix Grau

 

Begonya Enguix és llicenciada en Antropologia Americana per la Universidad Complutense de Madrid i Doctora en Antropologia Social i cultural –Programa d'Antropologia Urbana- per la Universitat Rovira i Virgili. A la Complutense va estudiar també el primer cicle de Publicitat.   Com a investigadora ha col·laborat, entre altres, amb l'Institut de Sociologia i Antropologia de la Institució Valenciana d'Estudis i Investigacions (Generalitat Valenciana/ Diputació de València), amb el Grup de Recerca Escola- Treball (UAB), amb la URV i amb el CSIC. En l'actualitat forma part d'un grup de recerca en Antropologia del Cos (ICA).   Com a docent ha estat professora de secundària, professora-tutora en la llicenciatura d'Antropologia Social i cultural a la UNED i consultora de la UOC. En l'actualitat és professora dels Estudis d'Arts i Humanitats de la UOC .

 

Títol de la tesi presentada

Poder y Deseo. Aproximación al análisis de la homosexualidad masculina en la ciudad de Valencia

 

Publicacions relacionades amb la tesi

Enguix, B. (1996)  Poder y Deseo. Aproximación al análisis de la homosexualidad masculina en la ciudad de Valencia,  Valencia: Alfons el Magnànim, 272 pp. ISBN: 84-7822-170-0 (L)

  Share

Biblioteca DAFITS

Romani, Oriol (1992). Drogodependientes: circuitos informales y procesos de integración social. Institut de Reinserció Social, IRES, Barcelona